Festivalul national “Dansam si daruim” Editia a-II-a

9 aprilie, Sala Apollo, sector 3, Bucuresti

campania
Campania “Dansam si daruim” a prins contur in urma cu 4 ani din dorinta de a aduce un zambet pe buze copiilor internati pentru perioade lungi de timp in Sectia de Ortopedie si Oncologie a Spitalului Marie Curie, Bucuresti (pentru tratamente si recuperare).

Proiectul urmareste cresterea gradului de confort emotional si de satisfactie al copiilor, parintilor sau apartinatorilor internati impreuna cu ei, prin intermediul unei game largi de activitati ludice si educative, facilitand o mai buna comunicare intre personalul medical si copii (pacienti), sprijinind astfel personalul medica in procesul de recuperare si vindecare al copiilor. Campania are ca obiectiv strangerea de donatii in obiecte.

Strangerea donatiilor se va face pe parcursul intregii zile de Festival, la Centrul sportiv Apollo din Bucuresti. Participantii in cadrul Festivalului, partenerii “Pygmalion” sunt incurajati sa sprijine aceasta Campanie printr-o mica donatie in obiecte, ce va face insa o mare diferenta pentru multi copii ce traverseaza perioade lungi si dificile in spital.

Vom imortaliza momentul donatiei si cu acordul dumneavoastra vom promova prin intermediul retelelor de socializare gestul ce va ajuta multi copii sa zambeasca!
Donatiile vor ajunge la Spital in intervalul 10-12 aprilie 2017.
Intrarea pentru spectatori este LIBERA!

Regulamentul competitiei

Puteti descarca intregul Regulament al competitiei.

Ultimele noutati

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Unsupported get request. Object with ID 'festivaluldansamsidaruim' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException
Code: 100
Subcode: 33
Please refer to our Error Message Reference.

17342524_250831415386818_325633751619717960_n